reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2014 04 29, 10:31
Lietuvoje – naujų sabonių paieškos

Image
sportosavaite.lt
Lietuvoje auga nauja talentingų krepšininkų karta, turinti visus šansus užtikrinti, kad Lietuva ir toliau išliktų viena krepšinio pasaulio lyderių.

 

Savaitgalį į įgūdžių tobulinimo sesiją Vilniuje susirinko projekte „Samsung karta“ dalyvaujantys talentingiausi šalies jaunieji krepšininkai – Lietuvos krepšinio federacijos, trenerių ir mokyklų vadovų atrinkti 1999 metų gimimo gabiausi Lietuvos krepšinio mokyklų auklėtiniai.

reklama

 

Keturiolika atrinktų gabiausių jaunųjų krepšininkų dalyvauja kompanijos „Samsung“ globojamame projekte „Samsung karta“, kurio tikslas – jaunajai šalies krepšinio kartai suteikti geresnes sąlygas tobulėti ir siekti sportinių tikslų.

 

Lietuvos rinktinę ir toliau matyti tarp pirmaujančių pasaulyje svajoja visi krepšinio mėgėjai. Ir tai – ne utopija, o reali perspektyva. Su vaikinų keturioliktuku Vilniuje padirbėję specialistai pripažįsta, jog dauguma jų turi potencialo tapti tikromis krepšinio žvaigždėmis.

 

„Vaikinai tobulėja tiesiog akyse. Neabejoju, kad dauguma jų jau netrukus pasibels į savo amžiaus šalies rinktinių duris, o jeigu motyvuotai dirbs, ateityje jiems gali atsiverti kelias ir į nacionalinę šalies komandą. Nedrįsiu prognozuoti, ar kuris nors iš keturioliktuko gali tapti nauju Arvydu Saboniu ar Šarūnu Marčiulioniu, tačiau galimybių išaugti į puikius krepšininkus turi jie visi“, – sakė projekto „Samsung karta“ ambasadorius Linas Kvedaravičius.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >