reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2013 10 07, 13:56
Pirmosios „Žalgirio“ varžybos Eurolygoje – su R. Fernandezo vedama „Real“ komanda

Image
sportosavaite.lt nuotr.
Oficialios krepšinio sezono pradžios laukiantys aistruoliai nuo šiandien turėtų suskubti – prasidėjo bilietų prekyba į pirmąsias Eurolygos rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų.

 

Spalio 18 d. „Žalgirio“ arenoje vyksianti krepšinio šventė turėtų sutraukti nemenką krepšinio gerbėjų dėmesį, nes į Kauną vėl atvyksta Rudy Fernandezo vedina karališkoji Madrido kariauna.

reklama

 

Intriguojantį Lietuvos ir Ispanijos čempionų susitikimą jau neabejotinai stebės daugiau nei 6000 krepšinio sirgalių, įsigijusių „Žalgirio“ sezono abonementus.

 

Aistruoliai, nusprendę pirkti bilietus į atskirus mačus, tai gali padaryti visose Bilietai.lt kasose. Bilietus į pirmąsias Eurolygos rungtynes galima įsigyti nuo 25 Lt. Kaip visada išskirtinių sąlygų sulaukia ir Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai – jiems suteikiama iki 50 proc. nuolaida.

 

„Komandos gerbėjų palaikymo tikiuosi nuo pat pirmųjų rungtynių. „Žalgiris“ ir yra garsus  tuo, jog yra stipri ekipa, visada besikaunanti iki galo ir turinti fantastiškus sirgalius. Šį sezoną aistruolių pagalba mums yra ypač reikalinga, nes viską pradedame iš naujo. Komandos naujokai iš karto turi pajusti, kad „Žalgirio“ arenoje už jų nugarų stovi 15 000 ištikimų sirgalių“, - prieš rungtynes su Eurolygos B grupės favoritais sakė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Ilias Zouros.

 

Šį savaitgalį Madrido „Real“ krepšininkai iškovojo Ispanijos supertaurę, įveikdami Barselonos komandą 83:79. Prieš išvyką į Kauną karališkojo klubo delegacija dar lankysis Kinijoje, kur sužais draugišką mačą su Pekino „Ducks“ ekipa.

 

Bilietais į pirmąsias Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje prekiauja visos Bilietai.lt kasos, bet juos įsigyjant internetu – galima dar labiau sutaupyti. Speciali Bilietai.lt programa „Bilietadienis“ siūlo spalio 7 ir 8 dienomis bilietus į naujus renginius įsigyti geriausia kaina.

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >