reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

sportosavaite.lt   
2021 08 16, 16:59
Kviečia laimėti ir nemokamai sezoną važiuoti „Ligier“ lenktynėse

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Keturiskart Pasaulio kėbulinių automobilių čempionas Ivanas Mulleris ir lenktynininkas Lorenas Millara paskelbė ieškantys talento, kuriam atitektų galimybė važiuoti visą „Ligier“ Europos serijos lenktynių 2022 m. sezoną „M Racing“ komandoje nemokamai.

 

Viskas, ką reikia padaryti, kad lenktynininkas laimėtų programos „Talent MRacing X Ligier“ 100 tūkst. eurų vertės prizą, sudalyvauti lapkričio 25-26 d. „Magny-Cours“ trasoje Prancūzijoje rengiamuose kvalifikaciniuose važiavimuose ir parodyti geriausią laiką. Nugalėtoją treniruoti ir paruošti kito sezono lenktynėms žada pats Ivanas Mulleris ir komandos „M Racing“ pilotas Janas Ehrlacheris, skelbiama oficialioje „Ligier“ Europos serijos interneto svetainėje ligiereuropeanseries.com.

reklama

 

„Ligier“ Europos serijos lenktynės vyksta kartu su Europos Le Mans Serija ir yra laiptelis siekiant išriedėti žymiosiose ištvermės reikalaujančiose 24 valandų Le Mano lenktynėse, Prancūzijoje rengiamose nuo 1923 m.

 

Šį sezoną „Ligier“ Europos serijos lenktynėse „Arctic Energy“ komandos sudėtyje važiuojantis daugkartinis Lietuvos ir Pabaltijo žiedinių lenktynių nugalėtojas Egidijus Gutaravičius sako, kad ši talentų atranka – puikus būdas pamatyti aukščiausio lygio automobilių sportą iš arti.

 

„Šioje atrankoje dalyvauti verta ir dėl galimybės važiuoti lenktynėms paruoštu „Ligier JS2 R“ automobiliu, pasisemti patirties, susipažinti su „Ligier“ Europos serijos lenktynių tempu, taip pat įrodyti savo talentą ir atkreipti dėmesį į save“, – sako E. Gutaravičius.

 

Pasiruošti šiai „Talent MRacing X Ligier“ vien važiavimo simuliatoriumi tikrai nepakaks, tad Egidijus Gutaravičius susidomėjusius rekomenduoja kreiptis į Povilą Jankavičių („One Racing“ komanda), kuris turi didelę patirtį ir padės tinkamai pasiruošti talentų atrankai ir suorganizuos treniruotes su „Ligier JS2 R“ automobiliu „Magny-Cours“ trasoje.

 

Registruotis į atranką galima puslapyje www.talentmracingligier.com.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >