reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

SportoSavaite.lt   
2015 09 07, 17:26
Pirmasis pralaimėjimas: lietuvių pastangas nuplovė belgiškų tritaškių lietus
Image
Lietuviai nesustabdė belgų
Trečiose Europos čempionato rungtynėse Lietuvos rinktinę po atkaklios kovos įveikė Belgijos nacionalinė komanda.

 

Rungtynes lietuviai pradėjo gerai, tačiau kantriai žaisdami belgai sugebėjo prisivyti ir persverti rezultatą. Ketvirtajame kėlinyje, esant apylygiam žaidimui, Lietuvos krepšininkai atrodė sutrikę ir įsitempę, padarė keletą lemtingų klaidų.

 

Tuo tarpu belgai puikiai atakavo nuo trijų taškų linijos, o jų gynėjai nesunkiai rasdavo kelių link mūsiškių krepšio. Rungtynių baigtis sprendėsi paskutinėmis sekundėmis.

reklama

 

Nors paskutinės atakos metu rezultatas buvo lygus, o Lietuva kamuolį savo rankose galėjo laikyti beveik iki pat rungtynių pabaigos, normalios atakos suregzti nepavyko ir Mantas Kalnietis švystelėjo kamuolį nuo tritaškio linijos ir paliko varžovams dar keturias sekundes.

 

Per jas belgai sugebėjo ne tik atsikovoti kamuolį, nuskubėti prie lietuvių krepšio, pramesti iš arti ir pataisyti metimą. Tiesa, ar kamuolys buvo paliestas laiku, rungtynių arbitrai sprendė labai ilgai ir tik po video peržiūros. Jų sprendimas buvo palankus belgams – taškai įskaityti ir varžovai šventė antrąją pergalę čempionate, o lietuviai patyrė pirmąjį pralaimėjimą.

 

Lietuva - Belgija – 74:76 (20:12, 15:23, 19:22, 20:19)

Lietuva: J.Valančiūnas (12 atk. kam.) 25, P.Jankūnas 13, D.Sabonis 10, M.Kalnietis (13 rez. perd.) ir M.Kuzminskas po 7, J.Mačiulis ir R.Seibutis po 4, A.Milaknis ir L.Lekavičius po 2.

Belgija: M.Lojeski 20, J.Tabu 16,  S.van Rossomas 13, A.Hervelle 11, J.Mwema 10, L.Bosco, P.Gillet ir K.Tumba po 2.

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

 

 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >