reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

SportoSavaite.lt   
2015 08 29, 23:49
Pralaimėjimas graikams: nugalėti ir vėl sutrukdė klaidos
Image
Lietuviai padarė net 20 klaidų
Pasirengimo Europos čempionatui ciklą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė baigė pralaimėjimu Graikijos nacionalinei ekipai. Akropolio taurės turnyre Lietuva įveikė tik Olandiją, tačiau po paskutinio mačo rinktinės žaidėjų ir sirgalių nuotaikos neturėtų būti blogos.
 
Graikija yra viena iš Europos krepšinio čempionato favoričių, o Lietuvai, net darant daug klaidų mačą su turnyro šeimininkais pavyko sužaisti apilygiai. Lietuviai rungtynes pradėjo blankiai, bet netrukus prisivijo į priekį pabėgusius varžovus ir beveik visą likusį laiką rezultatas buvo apilygis, nors dažniau priekyje buvo graikai.

reklama

 
Lietuviai suklydo net 20 kartų, tuo tarpu graikai padarė 7 klaidas.

Išskyrus klaidas, kiti Lietuvos rinktinės žaidimo aspektai nuteikė gana optimistiškai ir galima tikėtis, kad Lietuva dalyvaus kovoje dėl aukščiausių vietų Europos čempionate.
 
Lietuva - Graikija 62:67 (15:16, 16:15, 15:18, 16:18)
 
Lietuva: Jonas Mačiulis 15, Jonas Valančiūnas 13 (11 atk. kam.), Paulius Jankūnas 7 (7 atk. kam.), Antanas Kavaliauskas (8 atk. kam.) ir Mindaugas Kuzminskas - po 6, Artūras Milaknis 5, Lukas Lekavičius ir Renaldas Seibutis - po 4, Deividas Gailius 2.
 
Graikija: Giorgios Printezis 14 taškų, Giannis Antetokoumpo 10, Nickas Calathesas 9, Yoannis Bourousis 8, Kostas Sloukas 7, Nikos Zisis ir Kostas Koufos - po 5.
 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

 
 


 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >