reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

SportoSavaite.lt   
2015 08 29, 14:09
Svarbus mačas su graikais – vėliau nei įprastai
Image
Pergalė prieš graikus - labai reikalinga
Šeštadienį vakare Europos krepšinio čempionatui besirengianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sužais paskutinį mačą Akropolio taurės turnyre, kuris kartu bus paskutinis ir visame pasirengimo cikle.

 

Mačas prieš pajėgią Graikijos nacionalinę komandą bus svarbus dėl dviejų priežasčių.

 

Jis parodys, ar Lietuva, iki pergalės prieš olandus patyrusi du pralaimėjimus iš eilės, iš tiesų atsitiesia ir vėl ima atrasti sąvąjį žaidimą. Šios rungtynės taip pat lems kokio nusiteikimo būdami Lietuvos krepšininkai pradės Europos čempionatą.

reklama

 

Pralaimėjimas dideliu skirtumu ir blankus žaidimas, kokį matėme susitikimuose su Makedonija, Kroatija ir Turkija, reikštų, kad Lietuvos komanda vis dar neišsprendė svarbių problemų ir paliktų žaidėjų samonėje slogų psichologinį įspaudą.

 

Ir priešingai, pergalė arba prlaimėjimas po atkaklios ir gražios kovos pakankamai pajėgiai komandai jų sirgalių akivaizdoje – suteiktų optimizmo, kad čempionate galima kovoti dėl pakankamai aukštų pozicijų. Ir duotų papildomos energijos geram turnyro startui.

 

Po mačo su graikais taip pat paaiškės galutinis rinktinės dvyliktukas.

 

Šiandien rungtynėms nebus registruojamas Domantas Sabonis ir Žygimantas Janavičius.

 

Graikija Akropolio taurės turnyre yra įveikusi ir Turkiją, ir Olandiją. Lietuva pirmose rungtynėse dideliu skirtumu pralaimėjo Turkijai, o antrose – nesunkiai įveikė Olandiją.

 

Šiandienos mačas vyks vėliau, nei du pirmieji – tiesioginė transliacija per TV3 prasidės 21.15 val.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 
 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >