reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

SportoSavaite.lt   
2014 10 28, 19:41
„Žalgiris“ rado išsigelbėjimą – naują generalinį rėmėją

Image
T.Padgursko nuotr.
Kaune pasirašyta sutartis, pagal kurią Eurolygoje rungtyniaujančio „Žalgirio“ krepšinio klubo naujuoju rėmėju tapo „Utenos“ alus, skelbia zalgiris.lt.

 

„Utenos“ alus pirmą kartą „Žalgirio“ komandos rėmėjais tapo dar 1998 m. Rėmėjas ženkliai prisidėjo prie to, kad jauna Kauno ekipa tais pačiais metais iškovojo Europos taurę, o 1999 m. „Žalgirio“ komanda Miunchene tapo Eurolygos nugalėtoja.

reklama

 

„Šiuo metu „Žalgiris“ toliau laikosi savo strategijos ugdyti jaunus krepšininkus, kurie mokosi iš labiau patyrusių žaidėjų ir trenerių. Kad šią strategiją būtų galima sėkmingai tęsti mums reikalingi laiko patikrinti ir krepšinį išmanantys rėmėjai“, - sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

 

„Vėl tampame „Žalgirio“ rėmėjais, nes norime matyti Lietuvos klubus Europos komandų viršūnėje. Tikime, kad atnešime „Žalgiriui“ sėkmę, kaip prieš 15 metų, kuomet prabėgus vos metams nuo sutarties pasirašymo „Žalgiris“ iškovojo Eurolygos taurę“, -  sakė rėmimo sutartį pasirašęs UAB „Švyturys-Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

 

„Mums šis bendradarbiavimas yra svarbus ir tuo, kad „Žalgiris“ yra ne tik Kauno, bet ir nacionalinė visos Lietuvos komanda, kaip ir „Utenos“ alus – ne tik ežerų krašto alus, bet yra mėgstamas visoje Lietuvoje“, - sakė p. R. Viršilas.

 

Finansinė rėmimo išraiška neatskleista.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >