reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2014 07 01, 13:07
Pristatyti kandidatai į rinktinę – nėra Kleizos, Javtoko

Image
Rinktinė
Šalies nacionalinės krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas paskelbė kandidatus, kuriuos kviečia rengtis 2014 FIBA Pasaulio taurės varžyboms.

 

Pakviesta 17 žaidėjų. Planuojama, kad sportuoti Palangoje pradės 14 žaidėjų – dėl įvairių aplinkybių vėluos NBA lygoje žaidžiantys Donatas Motiejūnas ir Jonas Valančiūnas bei Jonas Mačiulis.

reklama

 

D.Motiejūno ir J.Mačiulio laukiama antroje liepos pusėje, J.Valančiūnas dėl „Raptors“ sudaryto vasaros treniruočių plano užtruks šiek tiek ilgiau – jis į stovyklą turėtų atvykti rugpjūčio pradžioje

 

„Visada laikausi principo, kad rinktinėje turi žaisti stipriausi. Bet iš pokalbių su krepšininkais sezono metu žinojau, kad yra žaidėjų, kurie turi traumų, rimtesnių sveikatos problemų. Dėl to Robertas Javtokas ir Linas Kleiza pasiprašė, kad šią vasarą galėtų išsigydyti senas traumas“, - pristatydamas kandidatų sąrašą sakė J.Kazlauskas.

 

Pasak jo, NBA šiek tiek atsainiai žiūri į FIBA pasaulio čempionatus.

 

„Be abejo, nėra gerai, kad ir Jonas (Valančiūnas), ir Donatas negalės sportuoti kartu su visais nuo pradžių, bet yra kaip yra. Tuo tarpu Jonas Mačiulis, kuris jaučia šiokius tokius skausmus, sportuos pagal individualų fizinio parengimo trenerio planą ir prie visų kandidatų planuoja prisijungti po poros savaičių“, - sakė rinktinės treneris.

 

Pirmoji Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovykla prasideda liepos 7 d. Palangoje. Pasirengimo metu rinktinė sužais 14 kontrolinių rungtynių, 9 jų Lietuvoje.

 

Prieš paskelbiant pakviestųjų į rinktinę sąrašą, padėtas parašas ant sutarties su restoranų tinklu „Hesburger“. Šie paramą krepšinio rinktinei pratęsė dar metams.

 

Lietuvos rinktinės kandidatai:

 

Jonas Valančiūnas Donatas Motiejūnas, Martynas Pocius, Paulius Jankūnas , Renaldas Seibutis, Adas Juškevičius, Žygimantas Janavičius, Jonas Mačiulis, Kšištofas Lavrinovičius, Darjušas Lavrinovičius, Mindaugas Kuzminskas, Mantas Kalnietis, Simas Jasaitis, Deividas Gailius, Šarūnas Vasiliauskas, Antanas Kavaliauskas, Artūras Gudaitis.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

 
< Ankstesnis   Kitas >