reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2014 06 30, 12:41
Čempionas tapo Lietuvos regbio-15 pirmenybių lyderiu (video)

Image
Regbis
Penktą pergalę iš tiek pat galimų Lietuvos vyrų regbio-15 čempionate iškovojo nugalėtojo titulą ginantis Šiaulių „Vairo-Kalvio“ klubas. Šiauliečiai šeštadienį 88:15 (48:12) nepasigailėjo paskutinėje vietoje esančių Šiaulių „Šiaulių-Baltrex“ regbininkų.

 

20 taškų nugalėtojams pelnė Justinas Vasiliauskas, 15 – Evaldas Štitilis, po 10 – Donatas Vilimavičius, Mantautas Vilimavičius ir Mindaugas Misevičius, 8 – Kęstutis Marcišauskas, po 5 - Justinas Urbonas, Richardas Stankus ir Vilius Kucinas. Pralaimėjusių gretose pasižymėjo Gintautas Norkaitis (10 tšk.) ir Arndas Maslianikovas (5 tšk.).

reklama

 

Po šios pergalės „Vairas-Kalvis“ susigrąžino čempionato lyderio poziciją. „Rungtynes vertinu gerai, bet antrajame susitikime iš eilės nuvilia jaunimas. Gal vasaros įtaka daro savo. Žaidėme pakankamai vangiai, bet nugalėtojai neteisiami. Varžovų komandoje – daug jaunų žaidėjų, kuriems trūksta patirties“, - pasakojo „Vairo-Kalvio“ kapitonas M.Misevičius.

 

M.Misevičiaus komentaras:

 

 

Po traumos atsigavęs R.Stankus džiaugėsi, galėdamas padėti „Vairo-Kalvio“ komandai būdamas aikštelėje: „Smagu, kad galiu vėl lakstyti. Reikėjo psichologiškai daug ruoštis, nepasiduoti, tikėti, kad galiu sugrįžti. Todėl jausmas yra geras. Tikiuosi, pasieksiu gerą formą ir galėsiu duoti daugiau naudos ekipai“.

 

R.Stankaus komentaras:

 

 

Kitose šeštadienio rungtynėse Kauno „Ąžuolas-Tauras“ namuose 13:35 (3:13) pralaimėjo Rygos „Transact pro“ regbininkams ir apsunkino savo padėtį kovojant dėl vietos tarp keturių geriausių komandų. Kauniečiams 8 taškus pelnė Gedrius Narakas, 5 – Domantas Bagužis.

Dar vienerios rungtynės buvo sužaistos ketvirtadienį. Jose Rygos „Transact pro“ savo aikštelėje 19:48 (12:28) pralaimėjo į antrą vietą pakilusiai Šiaulių „BaltRex-Šiaulių“ komandai.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >