reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2014 05 02, 17:11
Lietuvos šachmatų čempionate – įtikinama Š.Šulskio pergalė

Image
Šachmatai
Tarptautinis didmeistris Šarūnas Šulskis nepaliko varžovams jokių vilčių Lietuvos šachmatų čempionato finale. Kaunietis surinko 7,5 taško iš 9 galimųjų ir net pusantro taško aplenkė antroje vietoje likusį didmeistrį Aloyzą Kveinį.

 

Trečioje vietoje liko 5,5 taško surinkęs tarptautinis meistras Tomas Laurušas.

reklama

 

Burtai prieš čempionatą lėmė, jog paskutiniame ture šachmatų mėgėjų turėjo laukti rimta intriga – buvo numatyta tarpusavio favoritų Š.Šulskio ir A.Kveinio dvikova, tačiau puikiai nuo pat starto žaidusiam didmeistriui iš Kauno devinta partija buvo tik formalumas.

 

Ketvirtą vietą užėmė Mindaugas Beinoras (4,5 taško), penktą – Emilis Pileckis (4,0), šeštą – Titas Stremavičius (4,0), septintą – Vaidas Šetkauskas (4,0), aštuntą – Tautvydas Vedrickas (3,5). Tik tris taškus surinko ir devintąją vietą iš dešimties dalyvių užėmė didmeistris Vidmantas Mališauskas, pralaimėjęs paskutines dvi partijas. Dešimtoje vietoje liko Sigitas Kalvaitis (3 taškai).

 

Š.Šulskis ir dar trys šachmatininkai įgis teisę atstovauti Lietuvai šių metų šachmatų olimpiadoje Trumsėje (Norvegija).

 

Praėjusiais metais Lietuvos šachmatų čempionu tapo tarptautinis didmeistris Darius Zagorskis, antras liko Mindaugas Beinoras, trečias – Tautvydas Vedrickas.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

 

 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >