reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2014 04 08, 17:23
S. Štombergas paliko „Žalgirį“

Image
sportosavaite.lt
Saulius Štombergas paliko Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio postą. Tokį sprendimą jis priėmė po nesėkmingai susiklosčiusių LKF taurės finalo ketverto varžybų ir pirmadienį pralaimėtos dvikovos Klaipėdos „Neptūno“ komandai, skelbia zalgiris.lt.

 

Iki sezono pabaigos žalgiriečiams laikinai vadovaus Gintaras Krapikas, iki šiol ėjęs trenerio asistento pareigas.

reklama

 

„Komandos žaidimas negerėjo, o priešingai – ėmė prastėti. Tokie rezultatai netenkino nei klubo, nei sirgalių, nei manęs, todėl priėmiau sprendimą pasitraukti“, - susiklosčiusią situaciją komentavo S.Štombergas. - Tikiuosi, kad komanda atsispirs nuo dugno ir prieš lemiamas LKL dvikovas pradės kilti į viršų. Iš visos širdies trokštu, kad „Žalgiris“ atsitiestų ir iškovotų LKL čempionų žiedus. Esu žalgirietis, visada palaikiau ir palaikysiu komandą. Linkiu jai kuo didžiausios sėkmės.“

 

Pirmadienį „Žalgirio“ arenoje kauniečiai pralaimėjo „Neptūno“ ekipai 79:88 ir nepasinaudojo galimybe pakilti į antrąją LKL turnyrinės lentelės poziciją. Penktasis „Žalgirio“ pralaimėjimas per 17 LKL rungtynių lėmė, kad Kauno komanda vėl smuktelėjo į ketvirtąją vietą.

 

„Dėkojame Sauliui už jo įdėtą darbą. Su jo pagalba „Žalgiris“ įvykdė vieną sezono tikslų – pateko į Eurolygos „Top 16“ etapą, tačiau suprantame dabartinį jo sprendimą bei jį palaikome. Susidariusią situaciją šį sezoną galime spręsti tik su turimais resursais. Artimiausias darbas – tinkamai susikoncentruoti ir pasiruošti lemiamoms LKL dvikovoms ir jose pateisinti visų gerbėjų lūkesčius“, - sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

 

Į Kauną šio sezono pradžioje sugrįžęs G.Krapikas prie „Žalgirio“ vairo stoja ne pirmą kartą. Jis komandai vadovavo didžiąją dalį 2008-2009 m. sezono ir kito sezono pradžioje.

 

„Situacija nėra lengva, tačiau kelio atgal neturime. Bendromis trenerių, krepšininkų ir sirgalių pastangomis „Žalgiris“ turi atsistoti ant kojų. Per šiuos du mėnesius dar tikrai turime dėl ko kautis ir sezono laidoti nesiruošiame. Nebus paprasta, bet mes esame žalgiriečiai ir privalome įveikti visus sunkumus“, - po pasikeitimų „Žalgirio“ trenerių štabe teigė G.Krapikas.

 

LKL reguliariajame sezone „Žalgiriui“ liko sužaisti trejas rungtynes. Sekmadienį svečiuose žalgiriečiai susitiks su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda. Balandžio 18 d. namuose kauniečiai žais su Alytaus „Dzūkijos“ ekipa, o balandžio 26-ąją priims Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus. LKL atkrintamosios varžybos prasidės gegužės mėnesį.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >