reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2013 11 05, 14:50
„Nevėžis“ sieks nutraukti „Šiaulių“ pergalių seriją

V. Mikaičio nuotr.
V. Mikaičio nuotr.
Po pirmosios nesėkmės Baltijos krepšinio lygoje (BBL) Kėdainių „Nevėžio“ komanda bandys reabilituotis savo žiūrovų akivaizdoje, kuomet antradienį surems ginklus su „Šiaulių“ krepšininkais.

 

reklama

Pastaroji ekipa dar nė karto nesuklupo BBL pirmenybėse bei iškovojo visas tris pergales, o neseniai Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) 79:78 parklupdė ir šalies čempionus – Kauno „Žalgirio“ žaidėjus.

 

Tuo tarpu „Nevėžis“ šeštadienį 60:68 turėjo pripažinti „Ventspils“ klubo pranašumą. Tai buvo pirmas oficialus sezono pralaimėjimas po pasiektų septynių pergalių iš eilės.

 

Svariausiai prie šiauliečių pergalių prisideda 32 metų Darius Pakamanis, vidutiniškai renkantis po 15,3 naudingumo balo. Jam neblogai talkina Vytautas Šulskis (vid. 13 naud. bal.) bei du legionieriai – Derekas Needhamas ir Chrisas Cooperis, surenkantys po 12,3 naudingumo balo.

 

Praėjusį sezoną šios komandos buvo susitikusios du kartus ir abi pasidalino pergalę. Visgi iš 2012-2013 metų sudėčių abiejose ekipose liko vos keturi žaidėjai, kurie antradienį turėtų išbėgti į aikštelę.

 

Prieš šį susitikimą Gintarui Leonavičiui bus įteiktas naudingiausio BBL spalio mėnesio žaidėjo apdovanojimas. Mačo pradžia Kėdainių arenoje – 18 val. Bilietų kainos – nuo 6 litų.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >