reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2013 09 03, 10:57
„Aš tikiu Lietuvos pergale!“ savanoriai: „Optimistų – kur kas daugiau nei burbeklių“

Image
sportosavaite.lt nuotr.
Sekmadienį Kaune startavo akcija „Aš tikiu Lietuvos pergale!”, kurios metu į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės išlydėtuves „Žalgirio“ arenoje traukiantiems krepšinio aistruoliams buvo išdalyta tūkstančiai akcijos lipdukų.

 

reklama

Akcijos savanorių tikslas – ne tik dalyti lipdukus, bet ir išgirsti žmonių nuomones, įsiklausyti į jų išsakomas mintis, diskutuoti su jais.

 

„Kaip teigė su žmonėmis bendravę savanoriai, buvo ir tokių, kurie burbtelėdavo, kad netiki nei Lietuva, nei jos pergale arba teigdavo, kad jiems niekas neįdomu. Tačiau daugelis sveikino akcijos idėją ir teigė, kad mielu noru užsiklijuos lipduką ant automobilio, dviračio ar nešiojamojo kompiuterio, taip išreikšdami savo palaikymą ne tik krepšinio rinktinei, bet ir savo šaliai“, - pasakojo pagrindinio akcijos rėmėjo prekybos miestelio „Urmas“ atstovas Jonas Plenta.

 

Pasak savanorių, buvo smagu stebėti, kaip akcijos lipdukas su užrašu „Aš tikiu Lietuvos pergale!“ paskatindavo žmones ne tik nusišypsoti, bet ir čia pat imtis veiksmų – užsiklijuoti lipduką ant marškinėlių ar švarkelio.

 

„Vieni šią akciją siejo tik su krepšiniu ir patvirtindavo, kad šiemet iš sustiprėjusios rinktinės tikisi medalių, kiti išsakydavo savo nerimą dėl nestabilaus žaidimo. Buvo žmonių, kurie patys prie mūsų prieidavo padiskutuoti platesnėmis temomis: apie socialinę, politinę padėtį Lietuvoje. Būtent to mūsų akcija ir siekiama – bendrauti, išklausyti ir ieškoti atspirties taškų optimizmui“, - sakė lipdukus daliję savanoriai.

 

Lietuvos rinktinei rungtyniaujant Europos krepšinio čempionate lipdukai ir toliau bus dalijami praeiviams gatvėse, automobilių vairuotojams, masinių susibūrimų vietose.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >