reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2013 06 25, 12:50
Kas triumfuos šių metų Wimbledono teniso turnyre?

Image
Sportosavaite.lt nuotr.
Vakar Didžiosios Britanijos sostinėje startavo prestižiškiausiais pasaulyje – Wimbledon'o teniso turnyras. Pirmoji diena pateikė ir didžiausią staigmeną – jau pirmajame etape krito vienas turnyro favoritų, penktoji pasaulio raketė Rafaelis Nadalis. Ko dar galima tikėtis iš šių metų turnyro?

 

Ko gero didžiausia Wimbledon'o intriga – ar trečioji pasaulio raketė Rogeris Federeris laimės „Visos Anglijos“ aikštynuose aštuntą kartą ir pranoks teniso legendą Pete Samprasą? O galbūt antroji pasaulio raketė, „U.S. Open“ čempionas Andy Murray'us nutrauks Britanijos pergalių badą, kuris čia tęsiasi jau 77-erius metus?

reklama

 

Vis gi TonyBet lažybų bendrovės bukmekeriai pagrindiniu favoritu šiemet į viršų kelti turnyro nugalėtojo taurę laiko šiuo metu tvirtai pasaulio reitinge pirmaujantį Novaką Djokovičių, kuris sieks jau antrojo titulo šiame Didžiojo kirčio turnyre.

 

Serbas neabejotinai padarė išvadas po penkių setų kovos „Roland Garros“ čempionate, kurio pusfinalyje turėjo pripažinti Rafaelio Nadalio pranašumą. Kaip bebūtų Djokovičius yra žymiai pajėgesnis žaidėjas ant žolės, nei ant grunto, tad neatsitiktinai lažybininkai prognozuoja būtent stipriausio pasaulio tenisininko triumfą.

 

Vis dėlto nevertėtų nurašyti ir Rogerio Federerio, kuris daugelio akimis vis dar yra geriausias visų laikų teniso žaidėjas. Tiesa, maestro nebėra toks pavojingas, teniso kortose, kaip kadaise - nenumaldomai senstančiam šveicarui jau 31-eri. Šį sezoną R. Federeris laimėjo vienintelį titulą Halės turnyre, o jo prastas pasirodymas Prancūzijos atvirajame čempionate tartum užsimena apie artėjančią karjeros pabaigą.

 

Antroji pasaulio raketė Andy Murray'us tik praėjusią savaitę sugrįžo po traumos, dėl kurios buvo priverstas praleisti „Roland Garros“ turnyrą. Vis gi ši pertrauka škoto žaidimo kokybei nepakenkė ir jis užtikrintai triumfavo Karalienės klubo turnyre - finale po trijų setų kovos palaužęs Mariną Ciličių. Olimpinis čempionas šįmet yra kur kas labiau subrendęs ir rodos nekartos tų klaidų, kurios pernai galimai jam kainavo pergalę finale.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >