reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2013 06 14, 08:12
„Drift show millenium“ – tai ko dar nematė drifto pasaulis

Image
T. Padgursko nuotr.
Šį savaitgalį drifto mėgėjų laukia ypatingas šou. Trys drifteriai parodys savo sugebėjimus: jie rungsis tarpusavyje kas geriausiai sugeba padaryti kuo daugiau 360 laipsnių apsisukimų (arab drifting) vienu metu, kas geriausiai moka slystant šonu prisiparkuoti tarp stovinčių šou merginų.

 

Taip pat drifteriai važiuos net ne poroje, o trise minimaliu atstumu ir parodys ekstremalių triukų, sukdamiesi aplink show merginas. Pasirodyme dalyvaus Gediminas Levickas, jaunas talentingas drifteris, kuris nustebino visus driftingo fanus per savo pirmąsias varžybas įspūdingiausiu ir agresyviausiu važiavimu. Jis vairuoja Nissan s13, turintį 350 AG.

reklama

 

Dar vienas drifteris – Kęstutis Petronis, dar talentingas pilotas, kuris užkariavo Lietuvos driftingo karaliaus titulą 2009 metais, daugkartinis užsienio varžybų prizininkas bei etapų laimėtojas. Jis važiuoja Nissan s14, turinčiu net 700 AG.

 

Ir paskutinis, bet neprasčiausias, gerai žinomas Lietuvoje drifteris Kastytis Alekna, kuris sugeba ne tik įspūdingai važiuoti, bet ir organizuoti Autoplius Lietuvos drifto čempionatą. Tai vienas iš nedaugelio drifterių, kuris atstovauja Lietuvą užsienyje, tokiose šalyse, kaip : Latvija, Rusija, Baltarusija, Lenkija .

 

Kastytį Alekną vadina Lietuvos supermenu, nes jis sugeba organizuoti čempionatą ir dalyvauti.

 

Renginys įvyks š. m. birželio 15 d., šeštadienį, Kauno S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >