reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2013 05 22, 14:06
Bėgime – su sulaužyta koja

Sportosavaite.lt nuotr.
Sportosavaite.lt nuotr.
Bėgime dalyvauti gali nesutrukdyti ir lūžusi koja. Tai įrodė „Vilties“ bėgime Klaipėdoje sudalyvavęs prekybos tinklo „Technorama“ vadovas Mindaugas Skalandžiūnas.

 

Likus dviem savaitėms iki bėgimo, jis, važiuodamas dviračiu, susilaužė koją, tačiau tai nesutrukdė įveikti 2,9 kilometro ilgio trasą.

reklama

 

„Dalyvaudamas bėgime su ramentais ir sugipsuota koja, norėjau pabrėžti,  kad nereikia nuleisti rankų net pačiomis sunkiausiomis gyvenimo minutėmis, negalia ar liga nėra bėda, svarbu visada siekti užsibrėžto tikslo. Tada visos negandos pasitrauks. Nepaisant traumos, toliau aktyviai sportuoju ir vadovauju prekybos tinklui“, – sako M. Skalandžiūnas.

 

Gegužės 19 dieną Klaipėdos gatves užliejo margaspalvė bėgikų banga. Baltais, mėlynais, raudonais marškinėliais pasidabinę, jau šeštą kartą organizuojamo „Vilties bėgimo“ dalyviai nešė vilties žinią visiems, Lietuvoje onkologinėmis ligomis sergantiems žmonėms.

 

Brolių pranciškonų sumanyta akcija kasmet auga ne tik dalyvių skaičiumi, bet ir sportinių iniciatyvų gausa. Renginys pamažu įgyja simbolinio Vilties miesto kontūrus ir plečia sportinių renginių spektrą, kurie po truputį tampa orientuoti ne tik į onkologinius ligonius, bet ir į įvairias negalias turinčius žmones.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >