reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

lrt.lt   
2012 12 31, 15:35
„Šiauliai“ iškopė į turnyro Olandijoje finalą

Image
Šiauliai
Naujametiniame turnyre Olandijoje „Šiaulių“ ekipa 78:74 (22:11, 17:23, 23:16, 16:24) patiesė turnyro šeimininkus Groningeno „Gasterra Flames“ krepšininkus ir prasibrovė į finalą.

 

reklama

Jame šiauliečiai šiandien kausis su Egipto nacionaline rinktine, kuri pusfinalyje netikėtai 78:77 eliminavo Beiruto „Al Riyadi“ (Libanas) komandą, rašoma oficialioje klubo internetinėje svetainėje.

 

Finalas prasidės šiandien 15 val. Lietuvos laiku.

 

„Šiaulių“ treneriams prieš pusfinalio mačą teko panerimauti, nes staiga susirgo Saulius Kuzminskas. Vidurio puolėjas apsinuodijo per pusryčius, todėl jam visą dieną teko gydytis. Aukštaūgis parodė charakterį ir buvo įbėgęs į aikštę komandos draugams. Per 6 min. Kuzminskas realizavo abi baudas ir perėmė vieną kamuolį.

 

„Labai smagu nugalėti šeimininkus ir prasibrauti į turnyro finalą. Tačiau neramina du dalykai: pramesti baudų metimai (šiauliečiai pataikė 21/39 baudų) ir kova dėl kamuolio po savuoju krepšiu (šeimininkai sugriebė net 19 kamuolių).

 

Aišku, dalį neatkovotų kamuolių galima pateisinti kiek keista teisėjavimo maniera, bet vis tiek varžovams leidome per daug – akivaizdu, kad ir patys neatsitvėrėme po netaiklių metimų. Džiugina, kad vyrai žaidė su ugnele. Jie ir patys supranta, kad tokiame turnyre galima pasisemti patirties ateities kovoms.

 

Manau, kad žaidžiant su Egipto rinktine bus ne mažiau sunku, nes jie žaidžia skirtingą krepšinį – bėga ir meta tritaškius. LKL čempionate irgi turime panašų žaidimo braižą propaguojančių komandų, todėl ir šis mačas bus naudingas ateičiai. Tačiau mes eisime ne pasisemti patirties, o laimėti – tam čia ir atvažiavome“, – sakė „Šiaulių“ treneris Gediminas Petrauskas.

 

Naudingiausio žaidėjo prizu buvo apdovanotas „Šiaulių“ kapitonas Aurimas Kieža. Puolėjui prizą įteikė Čikagos „Bulls“ ekipos „Luvabulls“ grupės šokėjos. Gražuolių apdovanotas A. Kieža pasirašė ant kamuolio ir švystelėjo jį į tribūną laimingam žiūrovui.

 

„Šiauliai“: Vitalijus Liutyčius 15 (3/4 dvit., 2/7 trit., 3/3 baud.), Laurynas Samėnas 14 (7/8 baud.), Aurimas Kieža 13 (6/12 dvit., 1/4 baud.), Vytautas Šulskis 10 (2/8 baud., 7 atk. kam.), Lewisas Jacksonas (4/8 baud., 4 rez. perd., 5 per. kam.) ir Papa Dia (2/6 baud., 9 atk. kam.) po 8, Julius Jucikas ir Chase`as Simonas po 4, Saulius Kuzminskas 2 (K.Artamonovas).

 

„Gasterra Flames“: Jamalas Boykinas 20 (7/13 dvit., 14 atk. kam.), Sergio de Randamie 12.

 

www.lrt.lt

 



Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >