reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2012 06 11, 17:29
„Šiauliai“ atsisveikino su A. Sireika

Image
Šiauliai
2012/2013 m. sezoną „Šiaulių“ ekipai vadovaus naujas treneris. Tai paaiškėjo po pirmadienį įvykusio „Šiaulių“ klubo vadovų ir trenerio Antano Sireikos susitikimo, skelbia bcsiauliai.lt.

 

„Baigėsi iki šio sezono pabaigos galiojusi mano sutartis. Nutariau pats pasukti kitu keliu“, - po susitikimo lakoniškai kalbėjo 56 metų treneris Antanas Sireika.

reklama

 

Paklaustas, gal turi kitų klubų kvietimų, ilgametis komandos vedlys atsakė neigiamai: „Dabar pirmiausia atostogausiu ir būsiu su šeima. Duktė Toma gaus diplomą, bus žmonos Aurelijos jubiliejus".

 

Treneris A.Sireika gimtųjų "Šiaulių" ekipai vadovavo 1994-2002 m., po to priėmė Kauno „Žalgirio“ kvietimą ir iki 2006 m. kovo dirbo Kaune. 2006-2008 m. treneris vadovavo Kazanės „Uniks“ ekipai, o po to grįžo į Lietuvą. 2008/2009 m. pradžioje A.Sireika buvo perėmęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos vairą, o 2008 m. gruodį sugrįžo į „Šiaulių“ klubą.

 

A.Sireika 1997-2001 m. dirbo Lietuvos vyrų rinktinės trenerio asistentu, o nuo 2001 iki 2006 m. vadovavo nacionalinei ekipai. A.Sireikos vadovaujama rinktinė 2003 m. iškovojo Europos čempionų titulą.

 

Komandai laikinai vadovaus Vaidas Pauliukėnas.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >