reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2012 04 24, 12:05
Diskgolfo turnyro „Vilnius Open 2012“ nugalėtoju tapo Suomijos sportininkas

Image
Diskgolfas
Savaitgalį sostinės Pavilnių regioniniame parke vykusio trečiojo tarptautinio diskgolfo turnyro „Vilnius Open 2012“ nugalėtoju tapo suomis Miko Fyhr, priklausantis diskgolfo elitui ir patenkantis į senojo žemyno geriausiųjų dvidešimtuką.

 

Šiųmečiame Vilniaus turnyre registruotas rekordinis sportininkų skaičius – 60. Jie atstovavo 5 valstybėms: Lietuvai – 23, Estijai – 20, Suomijai – 10, Latvijai – 4 ir Rusijai – 3 sportininkai.

reklama

 

„Skeptikai galėtų sakyti, kad varžybose dalyvavęs vienas pajėgiausių Europos diskgolfininkų nepaliko jokios intrigos, tačiau tai ne tiesa. Antrąją vietą užėmęs Gabrielius Gricius nuo lyderio atsiliko tik šešiais taškais, o trečias likęs Estijai atstovaujantis suomis Veli Berglund nusileido 20 taškų. Intriga išliko iki paskutinių metimų. Kita vertus, visiems turnyro dalyviams buvo naudinga pamatyti, kaip žaidžia šios srities profesionalai“, - sakė turnyro „Vilnius Open 2012“ organizatorius Darius Gricius.

 

Mėgėjų pogrupyje nenugalimas buvo Pranciškus Gricius. Antrąją vietą užėmė geriausiai tarp moterų sužaidusi Estijos atstovė Maie-Ly Pihus. Šio porupio finale kovojo ir jauniausias turnyro dalyvis – vienuolikametis Eivinas Dziena (Lietuva).

 

Diskgolfo turnyras „Vilnius Open“ trečius metus iš eiles rengiamas Pavilnių regioniniame parke, Pučkorių apylinkėse.

 

Diskgolfas populiarėja greitai, nes nereikalauja didelio fizinio pasiruošimo. Daug žmonių susipažįsta su šiuo sportu, jį pamilsta sulaukę 30, 40 ir daugiau metų. Jei yra viešai prieinamas parkas, šis sportas nereikalauja ir dideliu investicijų – pakanka įsigyti porą skraidančių diskų ir puikiai praleistas laikas garantuotas.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

 
< Ankstesnis   Kitas >