reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2012 03 27, 22:10
„Lietuvos rytas“ atsilaikė Donecke ir keliauja į Europos taurės finalinį ketvertą

Image
litnews.lt nuotr.
„Lietuvos rytas“ antradienį Ukrainoje pralaimėjo ketvirtfinalio mačą Donecko klubui rezultatu 80:78 (28:17, 13:17, 13:13, 24:33), tačiau keliaus į Europos taurės finalinį ketvertą Rusijoje.

 

Ketvirtfinalio serijos laimėtoja laikoma komanda, kuri turi didesnę persvarą susumavus dviejų rungtynių rezultatus. Lemiamą persvarą Vilniaus klubas susikrovė rungtynėse namuose prieš savaitę, kurias laimėjo vienuolika taškų.

reklama

 

Per pirmuosius du kėlinius vilniečiai įgijo 7 taškų persvarą, kurią, nepaisant aktyvaus aikštės šeimininkų šturmo, išlaikė ir per trečiąjį ketvirtį.

 

Ketvirtajame kėlinyje ukrainiečiai pakilo į lemiamą kovą ir jiems pavyko panaikinti svečių persvarą bei išsiveržti į priekį.

 

Likus žaisti minutę aikštės šeimininkai padidino persvarą iki 72:68, o likus žaisti pusę minutės įgijo didžiausią pranašumą – 78:73. Tai reiškė, kad nuo pergalės serijoje Donecko klubą skyrė septyni taškai, o nuo rungtynių pratęsimo – tik šeši.

 

Tačiau vilniečiai atlaikė didžiulį aikštės šeimininkų spaudimą, o paskutinėmis mačo sekundėmis jėgų netekę ukrainiečiai ėmė klysti ir mačas baigėsi formalia „Lietuvos ryto“ pergale – 80:78.

„Lietuvos rytas“: J.Valančiūnas (7 atk. kam.) ir T.Rice'as po 14, A.Jomantas 12, A.Rašičius ir R.Seibutis po 11, L.Robertsas 7 (6 atk. kam.), S.Babrauskas 5, M.Katelynas 4.

„Donetsk“: R.Curry 26, V.Avdalovičius 14, V,Kravcovas 12, V.Stojanovskis 11, I.Radenovičius 10 (8 atk. kam.).

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >