reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2012 03 22, 12:49
A. Skujytė: „Olimpiadoje taikysiu į penketuką“

Austra Skujytė
Austra Skujytė
Lengvaatletė Austra Skujytė, neseniai pasaulio čempionate Lietuvai iškovojusi bronzos medalį, šiandien Druskininkuose baigia dvi savaites trukusį poilsį. Netrukus prasidės pasiruošimas naujam sezonui, kuriame svarbiausias startas – Londono olimpiada.

 

„Neturėjau jokių traumų, kurias reikėtų gydyti, tačiau gydytojai rekomendavo apsilankyti sanatorijoje, atlikti įvairių procedūrų, kad kūnas galėtų maksimaliai atsipalaiduoti, pailsėti prieš naują treniruočių etapą“, - pasakojo keletą pastarųjų dienų Druskininkų „SPA Vilnius SANA“ praleidusi A. Skujytė.

reklama

 

Lengvaatletei buvo skirti įvairūs viso kūno masažai, mineralines vonios, purvo vonios, gintaro aroma terapija, mineralinio vandens baseinai, taip pat ir mineralinio vandens, kurio sudėtyje daug kalio ir magnio, reikalingo organizmo atstatymui, gėrimas.

 

„Netrukus išvyksiu į Palangą, kur prasidės juodas darbas treniruotėse, todėl buvo labai naudinga čia pailsėti. Ypač patiko gintaro aromaterapija, kurios metu pavyko maksimaliai atsipalaiduoti“, - įspūdžiais dalijosi A. Skujytė.

 

Pasisėmusi jėgų Druskininkuose penkiakovininkė pradės pasiruošimą naujajam sezonui, kurio svarbiausios varžybos – Londone liepos pabaigoje prasidėsianti olimpiada.

 

„Prieš tai dar lauks Europos čempionatas, tačiau ten gal stengsiuosi labiau koncentruotis į vieną kurią nors rungtį, nes svarbiausia – kuo geriau pasirodyti olimpiadoje. Pirmiausia norėčiau pagerinti Lietuvos rekordą, bet tai padaryti bus nelengva – man iki jo nuolat trūksta apie 200 taškų, o tai yra daug. Apskritai olimpiadoje bandysiu patekti tarp penkių geriausių sportininkų rungtyje“, - planais dalijosi sportininkė.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >