reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

lrt.lt   
2011 10 25, 12:25
Nepavyksta išparduoti bilietų į Indijos „Grand Prix“

Image
padanga
Vis dar neišparduoti bilietai į pirmą kartą Indijoje vyksiančias „Formulės-1“ lenktynes, praneša naujienų agentūra AFP.

 

Į 120 tūkst. žiūrovų priimti galinčią trasą parduoti bilietus organizatoriams teko mušant jų kainą.

reklama

 

Pirmadienį internete vis dar buvo galima įsigyti visokių bilietų, išskyrus pigiausios kategorijos po 2,5 tūkst. rupijų (55 JAV dolerius).

 

Privati „Jaypee“ grupė, stačiusi 400 mln. dolerių kainavusią Buddh tarptautinę trasą, teigia tikinti, kad iki savaitgalį vyksiančių lenktynių pavyks parduoti ir likusius bilietus.

 

„Pardavėme beveik 80 tūkst. bilietų, o tai gana padrąsina, turint omeny, kad tai pirmosios „F-1“ lenktynės šalyje“, – naujienų agentūrai AFP teigė „Jaypee“ atstovas.

 

„Aišku, labiau džiaugtumėmės, jei būtume pardavę 90 proc. bilietų, nes bilietų pardavimai yra vienintelis mūsų pajamų šaltinis. Tačiau dar liko keletas dienų, tad laikome špygas“, – pridūrė jis.

 

Verslo konglomeratas taip pat nusprendė pasiūlyti bilietus su nuolaida lenktynių dienai, taip tikėdamasis paskatinti pardavimą.

 

„Sirgaliai vietoj sezono bilietų dabar gali rinktis tik lenktynių dienos bilietus sumažinta kaina. Daugybė didelių kompanijų taip pat rengiasi užsisakyti atskiras ložes“, – kalbėjo bendrovės atstovas.

 

Organizatoriai įvairiose miesto vietose demonstruoja variklius ir „F-1“ bolidą, o Indijos žiniasklaida aprūpina informacija, skirdama ištisus puslapius šios sporto šakos detalėms aiškinti.

 

Tačiau 2,5 tūkst. rupijų kainuojantys pigiausi bilietai didžiajai daliai šalies gyventojų yra neįkandami.

 

Vis dėlto „McLaren-Mercedes“ pilotas Lewisas Hamiltonas savaitgalį teigė neabejojantis, kad Indijos lenktynės sulauks daug žiūrovų.

 

„Atlikome demonstracinį važiavimą Bangalore ir tikėjomės, kad ateis 5 tūkst. žmonių. Tą dieną susirinko maždaug 40 tūkst. aistruolių. Tai buvo tiesiog neįtikėtina“, – kalbėjo britas.

 

„Negali patikėti, kiek daug žmonių domisi „Formule-1“ ir kiek žmonių laukia šios savaitės lenktynių“, – pridūrė jis.

 

lrt.lt

 



Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >