reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Gediminas Dūda, Sportosavaite.lt   
2011 09 19, 12:01
Slovėnija periima Europos čempionato vairą

 

Image
EuroBasket 2013 vyks Slovėnijoje
Lietuvoje Europos čempionatas baigėsi, o po dvejų metų susitiksime Slovėnijoje.

Kalbėti kas ir kaip ten pasirodys – dar anksti.

 

Tačiau Sportosavaite.lt kalbintas Slovėnijos rinktinės treneris B. Maljkovic šalies komandos pasirodymą vertina kaip neblogą ir yra pasiryžęs 2013 metais namuose laimėti ilgai lauktą medalį.

 

reklama

  

 

„Slovėnijos komandos pasiekimą (užimta 7 vieta – red. past.) vertinu ne kaip gerą, bet kartu ir ne kaip prastą. Mes sugebėjome patekti į ketvirtfinalius, kuriuose nebuvo Kroatijos, Italijos, Vokietijos ir pasaulio vicečempionės Turkijos.

 

Žinoma, patekus tarp 8 geriausių Europos komandų, 7 vieta nedžiugina. Mums pritrūko ir sėkmės, nes tiek Rusijai, tiek Lietuvai pralaimėjome paskutinėmis sekundėmis.

 

Kita vertus, džiaugiuosi ne tik senbuvių žaidimu, bet ir jaunosios kartos pasirodymu: Z. Dragic, E. Muric, L. Rupnik. Tikiu, kad būtent šie žaidėjai po dvejų metų namuose vyksiančiame Europos čempionate ir klos rinktinės pamatus kovoje dėl medalių.

 

Pažadu, kad Slovėnijoje mes tikrai iškovosime gal kiek per ilgai lauktą apdovanojimą“.

 

Slovėnijos rinktinės treneris pažymėjo, kad šalies rinktinės tikslas šiame čempionate buvo patekti į Olimpinių žaidynių kvalifikacinę atranką, tiesa, trūko tik vieno žingsnio.

 

Tiesa, Sportosavaite.lt kalbintas slovėnų žurnalistas J. Kropf tokio optimizmo kaip šalies treneris nerodė.

 

„Slovėnijos žmonės savo komandos rezultatu nėra patenkinti, gal būt panašiai kaip ir jūs, nes lūkesčiai buvo stipresni. Taip pat galima sakyti, kad ir žmonių, tikinčių mūsų treneriu, liko ne daug. Manome, kad galėjome pasiekti šiek tiek daugiau, gal būt ne medalis, bet arti to“.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 
   

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >