reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2011 08 16, 18:33
Į „Žalgirio“ arenos atidarymą – specialiais maršrutais
Image
T. Padgursko nuotr.
Į ketvirtadienį Kaune įvyksiantį „Žalgirio“ arenos atidarymą ir kontrolines Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes su ispanais krepšinio aistruoliai raginami atvykti specialiai šiam įvykiui pritaikytais viešojo transporto maršrutais.

„Susidomėjimas renginiu milžiniškas, todėl aistruolių patogumui ėmėmės visų reikalingų priemonių, – sako Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras. – Papildomą susisiekimą su „Žalgirio“ arena ne tik integravome į bendrą miesto transporto sistemą – „Lietuvos geležinkeliai“ pasirūpino ir specialiais traukinių reisais iš ir į Vilnių“.

Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyrius ragina aistruolius aktyviai naudotis Kauno viešuoju transportu (KVT) ir taip išvengti automobilių spūsčių.

„Į „Akropolio“ garažo viršutinį aukštą bus įleidžiami tik vairuotojai, turintys bilietus į renginį, tačiau, kadangi vietų skaičius ribotas, renginio lankytojus kviečiame atvykti anksčiau“, – sako P.Keras.

Pasak P.Kero, patogiai atvykti į  „Žalgirio” areną galima įprastais KVT maršrutais. Atvykus į Kęstučio gatvėje esančias stotelės „Gedimino g.“,  „S. Daukanto g.“ arba Vytauto prospekte esančią stotelę „Griunvaldo g.“ areną pėsčiomis pasieksite per 5-10 minučių. 2011 m. rugpjūčio 18 d. reguliarių KVT maršrutų autobusai ir troleibusai kursuos įprastu darbo dienų eismo tvarkaraščiu.

Be reguliarių ir įprastų autobusų ir troleibusų maršrutų iš „Žalgirio“ arenos po renginio bus galima išvykti specialiais autobusų maršrutais, žymimais „ŽA“, skirtais suteikti viešojo transporto paslaugas „Žalgirio“ arenos lankytojams pasibaigus renginiams arenoje. Keleiviai bus įlaipinami Karaliaus Mindaugo pr. ties „Žalgirio“ arena specialiai kiekvienam maršrutui įrengtose stotelėse. Kiekvienam „ŽA“ maršrutui bus įrengta atskira stotelė, ant stotelės ženklo nurodant kokio maršruto autobusas išvyks iš minėtos stotelės. Keleiviai išlaipinami maršruto trasoje esančiose stotelėse.


„Žalgirio“ arenos atidarymo šventės žiūrovams iš Vilniaus atvykti į Kauną yra numatyti specialūs geležinkelio keleivinių traukinių maršrutai. 2011 m. rugpjūčio 18 dieną 17.25 val. iš Vilniaus geležinkelio stoties numatomas greitojo traukinio „Vilnius-Kaunas“ išvykimas, planuojamas atvykimas į Kauno geležinkelio stotį  - 18.30 val. Traukiniu iš Vilniaus atvykę žiūrovai iš Kauno geležinkelio stoties galinės stotelės į „Žalgirio“ areną  galės nuvykti KVT specialaus „ŽA 1“ maršruto autobusais. Po renginio tuo pačiu „ŽA 1“ KVT autobusų maršrutu keleiviai galės atvykti į Kauno geležinkelio stotį, kur jų lauks geležinkelio keleivinio maršruto „Vilnius – Kaunas“ traukinys.

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

 
< Ankstesnis   Kitas >

reklama

reklama

reklama