reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2010 11 22, 23:07
Panevėžyje vyks Europos dviračių treko čempionatas

Image
Panevėžio arena
Europos dviračių sporto sąjunga (UEC) patvirtino, kad 2012 m. Panevėžyje vyks Europos dviračių treko čempionatas. Tai – pirmosios tokio aukšto rango tarptautinės dviračių varžybos, rengiamos Lietuvoje.

 

„Puiki naujiena. Džiugu, kad Panevėžyje vyks ne tik 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato grupės rungtynės, bet ir 2012 m. Europos dviračių treko čempionatas. Apie tai daug kalbėjome ir su Lietuvos dviračių sporto federacijos vadovais, siekį rengti čempionatą išreiškėme ir UEC“, - sako Panevėžio miesto meras Vitalijus Satkevičius.

reklama

 

Birželio mėnesį pokalbyje su meru V.Satkevičiumi UEC prezidentas Voicechas Valkievičius (Wojciech Walkiewicz) neslėpė susižavėjimo Panevėžio treku ir arena. Anot prezidento, mūsų miesto trekas tinkamas Europos, Pasaulio čempionatams ir olimpinėms varžyboms ir įeina į geriausiųjų pasaulio trekų penketuką.

 

Lietuvai surengti čempionatą reikės apie 1 mln. Lt. Dalį skirs Kūno kultūros ir sporto departamentas, Panevėžio savivaldybė ir rėmėjai.

 

„Miestui čempionatas – ne tik garbė, bet ir didžiulė atsakomybė, nemaža finansinė našta. Tačiau ne veltui viso pasaulio miestai aršiai konkuruoja dėl teisės rengti tokio rango sporto varžybas.

 

Tai, be abejonės, nauda miesto įvaizdžiui, smulkiajam, ypač paslaugų verslui. Be to, tai puiki reklama mūsų trekui, todėl manau, kad čempionatas bus didelis postūmis areną išnaudoti ne tik varžyboms, bet ir užsienio rinktinių stovykloms“, - teigia meras V.Satkevičius.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >