reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2009 12 08, 14:31
Lietuvos šaudymo iš skriemulinių lankų rinktinė parsivežė pergalę iš Lenkijos

Image
Sportosavaite.lt nuotr.
Gruodžio 5–6 dienomis Lenkijoje, Radzymin mieste, vyko tradicinis tarptautinis 24 valandų šaudymo iš lanko maratonas. Jame dalyvavo Lietuvos, Latvijos, Slovakijos, Lenkijos ir Ukrainos rinktinės.

 

Pagrindiniais favoritais buvo laikyti Ukrainos lankininkai, kurie šventė pergalę praėjusiųjų metų 24 valandų turnyre.

reklama

 

Visą parą trunkantis turnyras ypatingas tuo, kad įvairių šalių rinktinių lankininkai pradeda šaudyti šeštadienį vidurdienį, o baigia po 24 valandų – sekmadienį. Per tą laiką kiekvienos rinktinės lankininkai turi paleisti į taikinį po 720 strėlių.

 

Per valandą sportininkui reikia iššauti 30 kartų. Nugali, daugiausiai taškų surinkusi rinktinė.

 

Varžybų įtampa Lenkijoje buvo labai didelė. Ją dar labiau kėlė sportininkų nuovargis dėl miego trūkumo. Kai vienas komandos narys šaudė, kiti jėgas mėgino atgauti tiesiog prigulę ant salės kampe ištiestų čiužinių.

 

Po dvidešimt vienos šaudymo valandos į priekį išsiveržė Lietuvos, Ukrainos ir Slovakijos rinktinės. Tačiau skirtumas tarp lyderių rezultatų buvo vos 16 taškų. Kas švęs pergalę buvo visiškai neaišku.

 

Lietuvoss rinktinė, kuriai atstovavo Mindaugas Baranauskas, Vladas Šigauskas, Jelena Babinina ir Valerijus Denisovas, buvo taikliausi ir tapo nugalėtojais. Antrą vietą užėmė Ukrainos, trečią - Slovakijos lankininkai.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >