reklama

rekomenduojame


Promoservice.lt
Ryšiai su visuomene

VersloSavaite.lt
Svarbiausios verslo naujienos

Sveikatosnaujienos.lt
Svarbiausios sveikatos naujienos

Kokybiškos žieminės padangos

NT naujienos

reklama

Sportosavaite.lt   
2013 06 19, 14:22
1000 km lenktynėse Palangoje lyderiams iššūkį mes „Spire GT-R“ važiuosianti komanda 

Image
Sportosavaite.lt nuotr.
Vienu iš įdomiausių automobilių 1000 km lenktynių X1 klasėje – „Spire GT-R“ – važiuosianti komanda „Piniginė.lt E-100 Racing Team“ yra pasiryžusi kovoti dėl pergalės šiose prestižinėse varžybose.

 

Labiausiai patyręs komandos narys, profesionalus lenktynininkas Egidijus Gutaravičius sako, kad šansų nugalėti tikrai yra, jei tik pavyks pasiekti stabilų ir pakankamą vidutinį greitį lenktynėse.

reklama

 

„Geriausio rato laiko mes tikriausiai nepasieksime, bet norint laimėti ilgų nuotolių lenktynėse, tai nėra svarbiausias dalykas. Jei visi komandos nariai sugebės važiuoti tolygiai, išvengs avarijų, gedimų ir taupiai naudos padangas, tikrai galime mesti iššūkį stipriausioms lenktynių komandoms. Šiais metais, kaip ir anksčiau, tikriausiai dominuos X1 ir GT klasės automobiliais važiuojančios komandos“, – lūkesčiais dalijosi E. Gutaravičius, jau trečią kartą dalyvausiantis 1000 km lenktynėse Palangoje.

 

Pasak jo, taip pat labai svarbu tinkamai sureguliuoti lenktynių automobilį: tada jis gali važiuoti žymiai greičiau.

 

„Tačiau ne kiekvienas tai gali padaryti – norint gerai tai padaryti, reikia turėti pakankamai lenktynių patirties“, – pasakojo labiausiai patyręs „Piniginė.lt E-100 Racing Team“ komandos narys.

 

Komandai pradėjus pasiruošimą 1000 km lenktynėms, vyksiančioms liepos 10–13 dienomis, automobilis buvo išbandytas Kačerginės „Nemuno žiede“. Po bandomojo važiavimo atlikus reguliavimus „Spire GT-R“ tapo greitesnis negu prieš tai.

 

„Viskas vyksta pagal planą – nuo šiol treniruotės bus vis intensyvesnės ir jei visas pasiruošimo laikotarpis praeis sėkmingai, tikrai tikimės gero rezultato ir lenktynėse“, – sakė Egidijus Gutaravičius.

 

„Piniginė.lt – E-100 Racing Team“ komandą atstovaus keturi lenktynininkai: Marius Gabrijolavičius, Adolfas Darginavičius, Martynas Čiuželis, Egidijus Gutaravičius.

 

„Spire GT-R“ techninės charakteristikos:

 

Svoris: 810Kg

Išmatavimai: ilgis – 370 cm; plotis – 160 cm; aukštis – 110 cm.

Variklis: 2.0 „Honda K20“ su kompresoriumi.

Galingumas: 280 Ag.

Pavarų dėžė: 6 pavarų.

Stabdžiai: „Wilwood“.

Duomenų kaupiklis: „Race technology“.

Ratai: R 16.

Padangos: Slick tipo.

 

 

 

 

 

 
Tautvydo Padgursko nuotr.

 

Sportosavaite.lt

 


Norėdami naudoti portale Sportosavaite.lt publikuojamą informaciją būtinai susisiekite su redakcija telefonu ar el. paštu. Gavę sutikimą ir naudodami portalo informaciją įdėkite nuorodą (internete – aktyvią nuorodą) į Sportosavaite.lt.



 

Komentuoti
Vardas:
Komentaras:

Neburnok
Apsaugos kodas:* Code

Susiję straipsniai:

 
< Ankstesnis   Kitas >